Novinky


 -> Rozhovor s buenem
Za několik dní nás čeká po dlouhé době velká akce. Není to žádná lanka na jeden den, není to žádná sešlost na jeden večer. Mnoho lidí už ví o čem je řeč. Na tento víkend se chystá MČR ve Vietcongu a tak jsem si nemohl vybrat pro dnešní rozhovor jiného člověka než buena, který je hlavním organizátorem této akce.


čti více k rozhovoru
Odkazy: n/a
napsal Diego - 13.09.2010 - 09:56


komentáře

Seřadit: Sort ascending   
#8 od bUENO 23.09.2010 - 00:06
Avatar   Czech Republic Domovská stránka offline quote

l-d: Nehodlám řešit nějakého rajtyho nebo jiného uber nejmra, ty co neznám, tak mi jsou stejně ukradený, cenim lidi co byli v Kařezu, protože jsem hodně z nich poznal real a jsou to fajn lidi kteří prostě dorazili do Kařezu. Dorazili i lidi co nemají peníze, dorazili i nemocní lidé, dorazili i lidé co to nehraou. Ale vymlouvat se na blbé známky po 2 týdnech školy (looooooool), nebo na to že chodíš na rehabilitace o víkendech (looooool) a nebo že máš děsně drahej počítač (LOOOOOOOOOOL), tak to je fakt k smíchu! V Kažezu, alespoň co já vim, tak se neztratila ani ponožka, byli tam lidé kteří jsou féroví a cizí tam defakto nechodili, takže tvoje argumenty jsou možná hezké na čtení, ale jinak úplně k ničemu. A je divný, že vždycky nejedou lidé, kteří jsou nějaký "divní", někdo je podezřívá z cheatingu a nebo jsou to hrdinové z internetu. Čím to je..?!

#7 od LiQuiD 14.09.2010 - 19:30
Avatar   Czech Republic offline quote

Mě se prostě poslední dobou vůbec, ale vůbec nelíbíš.
Vím, že spousta lidí si dělalo topic a někteří i víckrát, ale Rajty už to vážně nehraje a spousta lidí ho má rádo, tak proč to tam tak provokovat.
Podle mě to bereš strašně autoritativně wink.
Můj důvod, proč nejedu? Sešlo se my toho víc.
Měl sem celkem špatný známky ve škole, díky čemuž jsou naštvaný rodiče a nemůžu si prostě dovolit chybět celý víkend.
Mám špatný rameno a jezdím o víkendech na rehabilitace a poslední dobou dost po doktorech a i to mi vadí.
Mám celkem vysoký počítač a svojí výbavu, za celkem slušný peníze si tam opravdu nebudu brát, protože tam nechci dopadnout tak, že se ožeru, ráno vzbudim a něco mám fuč. wink Třeba pro příklad.
Chtěl sem jet a chtěl sem moc, jenomže prostě se mi toho sešlo tolik, že nejedu a ne proto, protože mi na tom nezáleží, ale proto, protože to nejde a hotovo.
Příště si odpočítávej co chceš, jenomže mě štve tvoje arogance a ego.
Možná jsem více explicitní, ale nebudu tu jen koukat na to fórum, jak dalších 50 lidí a dělat, že se nic neděje smiling.
Nic proti, jenom čistě můj názor...
Obhajuj si co chceš, ale tak jako tebe nezajímají lidé, co nejednou, tak mě nezajímá člověk, kterí se pustí do někoho, kdo se chce opravdu natvrdo rozloučit s přátel. smiling

#6 od bUENO 13.09.2010 - 23:55
Avatar   Czech Republic Domovská stránka offline quote

liquide, dá se říct že jsem ""odpočítával"" kdy sem přesně tohle napíšeš..každý to věděl čtvrt roku dopředu a je to termín, kdy se zrovna "nic neděje", ale co, proč to tu vůbec píšu, kdo chce a může tak přijede, kdo ne, tak mě fakt nezajímá, jednoduchý :-) Něco jinýho je když to ten hráč nehraje a stranní se už od celé komunity, ale když je někdo aktivní a ještě k tomu "chytrák" tak by asi přijet měl. Mohu znát tvůj důvod proč nemůžeš přijet?

#5 od LiQuiD 13.09.2010 - 17:47
Avatar   Czech Republic offline quote

Rozhovor hezký, nicméně ne všichni hráči, co tam nejedou (viz. já), tak mají problém s PC. Vůbec nemůžu říct, že bych tam nechtěl bejt, a že tu hru nemám rád. Jen se my to prostě sešlo tak, že se dostavit nemohu. Právě proto nevím, jestli je vhodné říct, že ostatní na to dá se říct kašlou a že tě nezajímají.
Ale asi je to jenom můj názor.
Vím, co si vinaložil úsilí, aby si vůbec něco zařídil, ale i tak mě pár faktů u tebe Bueno zaráží poslední dobou, jenomže s tím radši nebudu tady vyrukovávat.
Jak jsem řekl, rozhovor heský no wink).

#4 od bUENO 13.09.2010 - 15:30
Avatar   Czech Republic Domovská stránka offline quote

Provedena korektura, Word sux :-x

#3 od BJ 13.09.2010 - 15:23
Avatar   Czech Republic email offline quote

Dobrá práce smiling

#2 od L' 13.09.2010 - 14:46
Avatar   USA offline quote

Pěknej rozhovor GJ diego :-)

#1 od maSo Clanmember 13.09.2010 - 14:38
Avatar   Czech Republic offline quote

Konečně se tady něco děje... jinak pěknej rozhovorsmiling

Tvůj komentář
Než začneš odpovídat musíš se zaregistrovat!

Dnes: Top3 killers

žádní hráčizadni hraci

Artemis NET s.r.o.