Novinky


 -> What's new #16
Abych řekl pravdu, tak původně jsem neměl v plánu další novinku napsat hned po týdnu vzhledem k mizerné prázdninové aktivitě a okurkové sezóně co se týče zajímavostí. Avšak uplynulý týden jistě nejenom mě hodně překvapil, když nám přinesl tolik událostí o kterých stojí za to se zmínit.

Díl šestnáctý - týden 28./2014

čti více čti více
Odkazy: n/a
napsal Brouczek - 14.07.2014 - 09:48


komentáře

Seřadit: Sort ascending   
#3 od Homi Clanmember 15.07.2014 - 16:45
Avatar   Czech Republic email Domovská stránka offline quote

....Na všechno je výmluva, ale zrovna v našem zápase si slyšel mě ve křoví s rádiem (nehýbal jsem se, protože jsem volal), takže si asi slyšel můj tlukot srdce, ne?

Třeba ten PŠOUK nebyl až tak tichej jak sis myslel ,proto jsi byl v křoví odhalen amused

Sorry za vtípek,ale musel jsem :-)

#2 od Brouczek Clanmember 15.07.2014 - 09:19
Avatar   Czech Republic offline quote

Věděl jsem, že sem něco pěkného napíšeš.
Zezačátku jsem většinou psal, že články sou čistě můj pohlad na danou problematiku, teď už to nedělám, protože jsem myslel, že to každej pochopí i sám. Řekl bych, že i díky tomu sou docela oblíbený, jak je totiž známo, neberu si moc servítky.
Moje sporné momenty jsou úplně jiný než ty jiných hráčů. Nebudu koukat na replay kde sem nehrál, podle mě si dělal zajímavý věci i u našeho zápasu.
Ano, stejně tak jako když vystřílíš 50 nábojů bez přebití a vymluvíš se na lagy specta, kerej nezaregistroval přebíjení při natáčení replaye. Na všechno je výmluva, ale zrovna v našem zápase si slyšel mě ve křoví s rádiem (nehýbal jsem se, protože jsem volal), takže si asi slyšel můj tlukot srdce, ne?
Řekni mi, jsem já admin? NE - prozatím:P Tak proč jsem si od vás vysloužil nadávky? Páč mě nemáte rádi, kdežto já ten váš tým miluju, je s váma sranda.
A pokud chceš spravedlnost, tak běž za mámou, aby ti naliskala a začala s tvoji výchovou znovu.

#1 od Logic 14.07.2014 - 20:33
Avatar   nedostupné offline quote

Měl by ses snažit psát tyhle "News" nezaujatě, protože to co tu píšeš je tak na bombu. Kvůli vám a banu sem si stáhnul VCHook3.1 abych se podíval na ty vaše "sporné" momenty, kvůli kterým mám ban. Jako první bych chtěl napsat, že žádné "rozhlížení ve stoje bez zamíření" nemůže být posouzeno jako cheating, protože i člověk co má mizerné sluchátka, tak po zastavení slyší aspon 30 metrů od sebe. Dále bych chtěl za svůj eC tým napsat, že urážky za ban, který vůbec ani neměl být, byly opodstatněné a to tím, že admini nesplnili "objektivnost", protože se nechali zmanipulovat od stále brečícího Liquida, který obvinuje za cheatera každého druhého..
Doufám, že se dočkám unbanu, abych mohl věřit, že tu aspon trošku té spravedlnosti je.

Tvůj komentář
Než začneš odpovídat musíš se zaregistrovat!

Dnes: Top3 killers

žádní hráčizadni hraci

Artemis NET s.r.o.